گچ کاری سقف ساختمان
تیم حرفهای پرشین گچبری سقف با دست را به زیبایی در طرحهای متفاوت برای شما اجرا میکنند.از گذشته تا به امروز از گچ بری سقف خانه برای ایجاد دکوراسیونی زیبا و شکیل در محیط استفاده می شد. پانل های گچی دکوراتیو برای سقف دارای قیمت مناسب و مدل های بسیار متنوع می باشد. هنرمندان این رشته با خلاقیت و مهارت خود توانستند از مواد ساده ای مانند گچ و آب آثار بسیار زیبا و خاص خلق کنند و گاه نقاشی کنند. اگر کار خود را به افراد ذیصلاح بسپارید، می توانند با خیالی آسوده سقف خانه شما را اجرا کنند و به بهترین شکل ممکن تزئین کنند. معمولا سقف خانه ها هنگام ساخت ساده و یکنواخت بوده و به رنگ سفید در می آیند. گاهی این سادگی و یکنواختی می تواند از زیبایی دکوراسیون منزل شما بکاهد. برای انجام گچبری دستی توسط استادان ماهر گچبری پرشین بهترین انتخاب است.
مدل سقف گچی
امروزه از روش ها و طرح های مختلفی برای زیباسازی سقف ها از طریق گچ کاری استفاده می شود تا سبک و دکوراسیون منزل شما ساده شده و به محیطی زیبا تبدیل شود. قطعا نگاه به سقف سفید و یکدست نمی تواند چشم را به خود جلب کند. اما با تغییرات ایجاد شده در آن می تواند توجه افراد را به خود جلب کند. به طور کلی، ساخت پانل های گچی تزئینی برای سقف باید توسط افراد واجد شرایط انجام شود. زیرا رسیدن به سقف تا حدودی سخت است و اگر گچکار دقت و مهارت کافی را نداشته باشد نمی تواند ایده شما را به درستی پیاده کند.
گچ کاری سقفی ساده و شیک
به طور کلی امروزه از طرح های استادانه و مجلل استفاده نمی شود و می توان گفت طرفداران محدودی دارد. طرح های شلوغ و شلوغ معمولا در فضاهای سنتی و خاص استفاده می شود و مانند گذشته جایگاه خاصی در منازل ندارند. امروزه سلیقه مردم به سمت سادگی است و هر طرح ساده ای را به طرح های شلوغ و پرمشغله ترجیح می دهند.
گچ کاری ساده سقف آشپزخانه
گچ بری سقف نیز به دلیل ساده تر بودن و طراحی های زیباتر محبوبیت بیشتری خواهد داشت. اکثر کارهای ساده و ظریف زیبایی خاص و منحصر به فردی دارند. یکی از ویژگی های طرح های ساده و شیک سقف خانه این است که می توانند با انواع دکوراسیون خانه شما هماهنگ باشند.
در کل مشخص است که طرح های ساده هرگز قدیمی نمی شوند و از مد نمی افتند. نکته مهم این است که طرح های گچبری ساده بیشتر برای خانه هایی به سبک مدرن مناسب است. اما می توان از آن در خانه های سبک کلاسیک نیز استفاده کرد. این پانل های سقفی گچی دکوراتیو ساده و شیک به دو روش دستی و پیش ساخته ساخته می شوند و تفاوت اصلی آنها در طرح ها می باشد.
گچ کاری سقف با دست
همانطور که در ابتدا گفته شد گچ کاری به دو صورت کلاسیک و پیش ساخته یا مدرن به صورت دستی انجام می شود. پانل های گچ کاری شده به روش دستی یا سنتی یکی از سبک های پرطرفدار در این زمینه محسوب می شوند و به دلیل اصالت و شکوهی که به یک محیط می بخشند اغلب در محیط های سنتی مورد استفاده قرار می گیرند. گچ بری سقف با دست نیز رواج دارد که نیاز به ظرافت و خلاقیت زیادی دارد. این سبک طرح های متنوع و ساده و پیچیده ای را برای زیبایی سقف ارائه می دهد. گچ کاری دستی عموماً با دست هنرمند یا استاد گچ کار انجام می شود. این یعنی از صفر تا صد اثری که با دستان هنرمند گچ بری ساخته شده است.
گچ بری سقف پذیرایی مستطیل شکل
برای ایجاد تنوع و زیبایی بیشتر در گچ کاری سقف از فرآیندهای متنوعی مانند رنگ های مختلف، نورپردازی و ترکیب الگو استفاده می شود. این سبک گچ کاری به زمان بیشتری برای تکمیل نیاز دارد. زیرا تمامی کارها با دست و با ابزار دستی انجام می شود و شکل دادن به گچ برای استفاده از عناصر دیگر بسیار سخت و ظریف خواهد بود.
مدل جدید گچبری سقف
قبل از پرداختن به جدیدترین طرح ها و نقش های گچ بری سقف، باید گفت که در طول تاریخ و در دوره های مختلف، معمولاً از طرح های بسیار خاص استفاده شده است. نقوشی مانند نقش برجسته با گچ، گچ خام، گچ خام، گچ کلوخه یا خالدار، گچ شطرنجی، گچ لایه ای، گچ تخته، گچ اندود، گچ بذر و شیر و شکر که از نقوش رایج است. هر کدام از این قالب ها می توانند طرح هایی خاص و چشم نواز خلق کنند. اگربرای انجام گچبری سقف ساده و شیک به دنبال یک گچبری با تیم ماهر و حرفهای هستید پیشنهاد ما گچبری پرشین است.
این طرح ها بسیاری از آثار معروف گذشته را خلق کردند و زیبایی چشم نوازی را به نمایش گذاشتند. اما در مورد جدیدترین مدل گچ سقفی باید گفت که امروزه با توجه به تغییر سلیقه و سبک منازل به منظور مدرن سازی و ساده سازی محیط گاهی این طرح ها با یکدیگر ترکیب می شوند.
با نگاهی به طرح گچ بری های جدید ساخته شده بر روی سقف ها، قطعاً متوجه خواهید شد که چگونه این طرح ها با خلاقیت و ظرافت هنری استاد گچ کار ترکیب می شود. امروزه کمتر و کمتر از طرح های شلوغ و مجلل استفاده می شود و طرح های مینیمال و ساده می توانند فضایی مدرن را ایجاد کنند. حتی این طرح ها نیز می توانند فضایی کلاسیک را به بهترین شکل ممکن خلق کنند و ظاهری ظریف به آن ببخشند. برخی از مدل های جدیدترین طرح ها و کاربردهای گچ کاری عبارتند از:
گچ کاری سقف شطرنجی
یکی از طرح های جدید گچ که در سقف ها استفاده می شود، گچبری شطرنجی است. این گچ بری ها بسیار زیبا، ساده و ظریف هستند که به شکل مربع یا مستطیل مانند مهره های شطرنج با کنار هم قرار دادن اشکال منظم ساخته می شوند. یعنی مربع هایی با ابعاد مختلف را می توان در کنار هم قرار داد و با هم هماهنگ کرد. گچ بری شطرنجی در واقع متکی به تقارن طرح در ابعاد کوچک است. همچنین می توان کناره های گچ بری شده را با نقوش خاصی تزیین کرد و یا در رئوس چندضلعی نقش خاصی (مثل گل) اجرا کرد.
یکی از لوازم جانبی کودک که این روزها بیشتر درخواست می شود تاب است. برخی از تاب ها پایه ای برای اتصال دارند و برخی دیگر باید به سقف وصل شوند. طرح های شطرنجی می توانند بستر مناسبی برای نصب این تاب ها فراهم کنند. زیرا این پلان به گونه ای ساخته شده است که به راحتی می تواند محل اتصال تاب را تشکیل دهد و به طور کلی عیوب سقف را پوشش دهد.
در حال حاضر این طرح طرفداران زیادی را به خود جلب کرده است و با استفاده از آن می توانید طرح های بسیار شیک و متنوعی را برای تالار پذیرایی یا هر جای دیگری ایجاد کنید. طرح چهارخانه در عین سادگی، بسیار شیک است و زیاد شلوغ نیست. اگر به دنبال یک الگوی گچی ارزان و نه زیاد شلوغ هستید، طرح های چهارخانه یکی از جذاب ترین انتخاب ها برای شما خواهد بود. این طرح به تنهایی و بدون هیچ چیز دیگری (مثل نورپردازی یا ورق طلا) می تواند بسیار خیره کننده باشد.
گچ کاری سقف گرد
این الگوی گچبری نیز بسیار رایج است و امروزه با جدیدترین و مدرن ترین طرح ها ترکیب و استفاده می شود. معمولا از این گچ ها برای وسط سقف و برای آویزان کردن لوستر و لامپ استفاده می شود.
یکی از جذاب ترین طرح هایی که اغلب در خانه های سنتی استفاده می شود مربوط به قسمت ورودی خانه است. در این روش قسمت بالای چهارچوب ورودی خانه را به شکل منحنی یا گرد گچ کاری می کنند و در کنار آن از پرده های رشته ای استفاده می کنند. این پرده ها چه بلند و چه کوتاه، در کنار سقف گچی گرد، خانه شما را به خانه ای سنتی و در عین حال مجلل تبدیل می کنند. علاوه بر این، گچ بری به شکل گرد برای طاقچه و سقف اپن آشپزخانه مناسب است.
گچ کاری گرد نیز به روش دیگری انجام می شود که بهتر می توان آن را گچ کاری کروی نامید. در این نوع گچ کاری قسمتی از سقف به صورت کروی گود می شود و سپس طرح های گچ بری در این فضا انجام می شود. به طور معمول از این مدل گچی می توان برای نصب لامپ و لوستر استفاده کرد.
گچ کاری سبک روی سقف
استفاده از پوشش های نور مخفی در سقف، اجرای نورپردازی را تسهیل می کند. می تواند فضای نورپردازی را بسیار زیباتر کند. این الگوی گچ کاری فضایی را برای عبور سیم های برق، ال ای دی و نور مخفی ایجاد می کند و سیم ها در جهات مختلف امن می مانند. سازگاری نورپردازی با دکوراسیون از اهمیت ویژه ای برخوردار است. نورپردازی سقف با گچ کاری خود یکی از مهم ترین و بهترین انتخاب ها برای زیباسازی محیط هایی مانند کافه و رستوران است. این نوع دکوراسیون نسبت به سایر دکوراسیون ها هزینه کمتری دارد
گچ کاری سقف قسمت های مختلف خانه
کل خانه شما در قسمت های مختلف سقف دارد و این سقف نیاز به زیبایی و ظاهر دارد. بنابراین می توانید از هنر منحصر به فرد گچ بری سقف قسمت های مختلف خانه خود استفاده کنید. برخی از قسمت های خانه که می توان از گچ برای سقف استفاده کرد عبارتند از:
گچ کاری سقف آشپزخانه
سقف آشپزخانه مانند سقف فضاهای دیگر نیاز به روکش و زیباسازی دارد. اکثر خانم ها زمان زیادی را در آشپزخانه می گذرانند و مهم است که این محیط برای آنها خوشایند باشد. مسلم است که آشپزی یا ظرف شستن و انجام کارهای دیگر در محیطی زیبا باعث می شود تا خانم ها تا حدی از کار خود لذت ببرند و کمتر خسته شوند. شما می توانید با توجه به بودجه و سلیقه خود طرحی زیبا برای سقف آشپزخانه خود انتخاب کنید. نکته مهم در گچ کاری سقف آشپزخانه این است که طراحی آن باید با فضاهای دیگر خانه هماهنگ باشد. هرگونه بی توجهی و بی توجهی به جزئیات می تواند نظم دکوراسیون منزل شما را به هم بزند.
از آنجایی که امروزه در اکثر آشپزخانه ها از جزیره و کانتر استفاده می شود، گچ بری کانتر و جزیره نیز بسیار مورد توجه قرار گرفته است. پیشخوان یا جزیره در واقع آشپزخانه را از سایر قسمت های خانه جدا می کند. به همین دلیل بسیار مهم است که گچ بری سقف با دکوراسیون خانه هماهنگ باشد. گچ کاری و نورپردازی صحیح در این قسمت از خانه خانه شما را مدرن تر جلوه می دهد. هنر گچ بری چنان تاثیری در زیبایی این اتاق دارد که حتی اجرای یک طرح ساده باعث تغییرات شگرفی در خانه و آشپزخانه می شود.
- ۰ ۰
- ۰ نظر